Blomster til hoteller

Blomster til hoteller

For et hotell er blomster viktig, det er med på å sette stemningen fra kunden ankommer hotellet til det spiser frokost i restauranten den påfølgende morgningen. Det er viktig at det som blir levert er i tråd med den stil og branding hotellet har, og at vi som leverandør er gode til å følge opp og levere holdbare blomster som alltid ser friske ut. 

Å ha en leverandør som bryr seg, gir personlig oppfølging og kjenner til deres stil og rutiner er vårt ess i ermet når det kommer til vårt samarbeid med hotellbransjen.

Vi leverer alt fra friske blomster i resepsjonene til en eksklusiv bukett opp til rommet. Vi kan også alt om beplantning både inne og ute og dekorerer et flott juletre til foajeen til jul om dere ønsker det. 

 

Ta kontakt for befaring og et uforpliktende møte med våres hotell-ansvalig Magnhild.

Du kan nå henne på verksted eller på mobilnr: 97 17 05 34

eller send henne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Eller ta kontakt med vårt verksted: 

Telefon: 22 72 91 81 

Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Om Blomsterpikene

Blomsterpikene er en fagbedrift med verksted og blomsterbutikk. Vi har drevet med blomster siden 2001 og er i dag et team på 10 blomsterdekoratører som gjør både store og små oppdrag for både private og bedrifter.

Kontakt oss

Blomsterpikenes Verden AS
Lørenveien 43, 0585 Oslo
(inng. fra Peter Møllers vei)

Tlf. 22 72 91 81

Følg oss i sosiale medier

Blomsterpikene på Facebook   Blomsterpikene på Instagram   Send oss e-post